• +36 77 542 007
  • Hétfő - Péntek 8.00 - 17.00
  • info(kukac)rollo.hu
Hungarian English German

Termék csoportok

Mezőgazdasági, kertészeti és öntözéstechnikai termékek

Mezőgazdasági, kertészeti és öntözéstechnikai termékek

Cégünk folyamatosan vizsgálja annak lehetőségét, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak mezőgazdaság területén a PVC alapanyagú termékek alkalmazására.

A vizsgálat folyamata kétirányú egyrészt a rendelkezésünkre álló alapanyagokhoz keresünk felhasználási lehetőségeket. Másrészt a mezőgazdaság szakmai területén megfogalmazott igényeket igyekszünk kielégíteni az említett alapanyagból készült termékekkel.

A folyamatosan képeződő és beszerzésre kerülő újrahasznosított (reciklált) PVC anyag bázisunkat használjuk fel arra, hogy ezen a területen bővítsük a termékpalettánkat, mint pl. a támkaró-rendszerünket, ill. növénykötöző anyagainkat.

PVC-ből készült támkaró-rendszerünk előnyösen alkalmazható ültetvények telepítésekor. Támkaró-rendszerünk olyan méret palettát fed le, amely alkalmas eltérő fejlődési állapotban levő növények nevelésére.

Mezőgazdasági kötöző anyagainkat lágy PVC-ből gyártjuk, csőszerű kialakítása biztosítja a kellő fogásbiztonságot. A kötöző anyagunk stabil és biztonságos növény pozíciót tesz lehetővé, amely elősegíti az optimális növényvédelmi feladatok elvégzését. Kötöző anyagunk jól (hőálló, UV álló) viselik a mezőgazdaságra jellemző kitettséget.

Fatörzsvédőink főleg azon a területeken használhatók előnyösen, ahol fű és pázsitápolási feladatokat kell ellátni, de a területen élőfák is telepítésre kerültek. A fatörzsvédő megvédi a törzset a fűnyíró által okozható sérülésektől, ill. a vadkártól.

Új alapanyagból készülnek az öntözéshez használható tömlőink. Alkalmazási területük házkörüli és kertészetekben teszi lehetővé a víz utánpótlást, de felhasználható más mezőgazdasági feladatra is.

A tömlőink kialakítása széles skálán mozog az egyszerű egyrétegű (ECO) tömlőtől az – akár - ötrétegű (Master) típusig.

Az fokozott igénybevételnek kitett tömlőink csavarodás mentesek, és automataöntöző berendezések vízköreibe is beépíthetőek biztonságos nyomásállóságuk révén.

A korszerű víztakarékos öntözési módok terjedésével egyre nagyobb jelentőségűek a csepegtető és mikroszórófejes öntöző víz kijuttatási eljárások. Erre a feladatra is gyártunk lágy PVC-ből készült un. csepegtető csöveket, amelyek alapanyagába napsugárzás károsító hatásainak mérséklésére UV álló komponenseket keverünk be.

Date

2016. május 19

Categories

Mezőgazdaság

"A jövõ az újrahasznosított anyagoké a körfolyamatba illeszkedve"